کوفته تبریزی معروف ترین و محبوب ترین غذای شهر تبریز محسوب میشود. کوفته در نقاط مختلف خاورمیانه تهیه میشود اما در تبریز طرز تهیه و مواد استفاده شده در آن، با سایر نقاط تفاوت دارد. به طور سنتی گوشت داخل یک هاون سنگی کوبیده میشد و رفته رفته سبزیجات و لپه را به آن اضافه میکردند. امروزه به جای کوبیدن گوشت از گوشت چرخ کرده استفاده میشود. بعد از آماده شدن مواد، مقداری از آن را برداشته و در میان آن تخم مرغ آبپز، گردو و آلوی خشک میگذارند و به صورت توپ در میآورند. بعد این توپهای هیجان انگیز را داخل سس که با رب گوجه فرنگی و زعفران درست شده قرار می دهند تا کاملا پخته شود . در زمان سرو، کوفته ها با زرشک و پیاز داغ تزیین می شوند.
درباره این سایت